Log ind / Opret

Kulturklub Gentofte

01 jan 2015 kl. 10:30 - 01 feb 2016 kl. 10:20

Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup


KULTURKLUB GENTOFTE

Kulturklub Gentofte er et tværkulturelt samarbejde mellem syv kulturinstitutioner i Gentofte Kommune. Sammen tilbyder kulturinstitutionerne Bellevue Teatret, Ordrupgaard, Garderhøj Fortet, Øregaard Museum, Gentofte Bibliotekerne, Gentofte Kino og Experimentarium, attraktive medlemsrabatter på entré og særarrangementer samt 10-12 årlige nyhedsbreve.

Kulturklub Gentofte er til dig, der er interesseret i kunst og kultur, og som ønsker en overordnet information om de kulturelle tilbud i kommunen. Du kan både blive medlem som barn og som voksen. Nyhederne kommer direkte til dig i din mailboks.


BØRN VOKSEN

Medlemskab af Kulturklub Gentofte er gratis for alle. Du skal blot tilmelde dig her på siden for at få medlemskortet tilsendt. Alle gamle medlemskort (uanset farve) er gyldige.

Du kan bestille et medlemskab her på siden eller ved at henvende dig på et af Gentofte Bibliotekerne. Her kan en bibliotekar hjælpe dig med at oprette et medlemskab.


Medlemsfordele
- Rabat på entréer og billetter til kulturinstitutionerne og deres arrangementer. For de aktuelle rabatter tjek www.gentofte.dk/kulturklub

- Invitationer til og særrabatter på udvalgte arrangementer i Kulturinstitutionerne

- 10-12 årlige nyhedsbreve, der holder dig opdateret med aktuelle kulturtilbud,
udstillinger, forestillinger, arrangementer og events


Når du bestiller dit medlemskab via Billetto "køber" du en fiktiv billet ved hjælp af den grønne "Find billetter"-knap til højre.

Billetten tæller som et medlemskab og gælder som midlertidigt medlemskort, indtil du modtager dit medlemskort. Medlemskortet fremsendes med posten, så snart vi har registreret dit medlemsskab.


Har du flere spørgsmål om Kulturklub Gentofte kan du skrive eller ringe til os på kulturklub@gentofte.dk / tlf: 39 98 58 41.

Voksen

Salg lukket


Barn (0-12 år)

Salg lukket